En vanlig onsdag.

Äntligen vår! Sitter på balkongen denna lillördag och avnjuter en American Spirit samt en Blue Ribbon-öl. Har Macbooken i knät med massor med tradera-auktioner uppe. Ur högtalarna strömmar de ljuva tonerna av ett band som det inte ens är värt att jag nämner namnet på, det är ändå ingen som vet vilka de är. De har en myspace men om ni frågar mig kommer de att bli nästa års hype.
Har för övrigt äntligen fått hem min cykel från San Francisco! Ska ut och glida med den snart. Men first things first: klicka hem ett par låga docs att svettas i under våren!

xoxo / C.


Dagens outfit 1/3, San Francisco.

Bakiströtta ögon gömmer jag bakom en hjort. Kom på att klippa in djurhuvudet istället för mitt bakisface.

T-shirten och halsbandet är köpte i SF, strumporna är från American Appearel, de ironiska sandalerna är från Office och ryggsäcken är vintage.

San Francisco!


En fin bild jag tog med min Holga Polaroid.

Lite från shoppingkorgen.

När du reser i San Francisco så gör det med stil! Det främsta färdmedlet för oss victims of fashion är denna hippa cykel utan bromsar! Sen har den rosa detaljer också (sooo cute ;3 ).
Dör hellre än är "out of style".

Lite shopping från San Francisco:
T-shirt med rymdtriangel.

Halsband med ett cleant satanistkors.

Värsta mysiga indianponchon! Kommer bli sommarkvällarnas främsta plagg.
Till slitna jeansshorts och låga tygskor såklart!

 xoxo /C.

I'm back ya'll!

What's up bitches? Har just kommit hem efter två månader i San Francisco. Kan sammanfatta resan med ett ord: zef. Här är en bild på mig själv och mina tre bitches Donn-Ee, Jay-D och Carl.

Kommer att visa lite semesterbilder samt några inköp från resan här på bloggen framöver.

RSS 2.0